Findeen.com

Advertising

 • Dhikri para fjetjes me titra shqip - YouTube
  http://www.facebook.com/SHKParimi http://www.youtube.com/SHKParimi Lejohet shpërndarja e videos edhe nëpër akounte tjera por me kusht që MOS ti ...http://www.youtube.com/watch?v=gWBWVWP7S9E
 • Dhikri i gjumit | Mjeksia Islame

  Dhikri i gjumit | Mjeksia Islame

  Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit! 1. Thuaj: Ai, All-llahu është Një! 2. All-llahu është mbështetja (Atij i mbështetet çdo krijesë).http://mjeksiaislame.com/dhikri-i-gjumit/
 • Invocations - [islam-informations.net] - La science de la ...

  Invocations - [islam-informations.net] - La science de la ...

  Les invocations qui seront présentés dans cette rubrique sont extrêmement profitables par la volonté de All a h pour celui qui persévère à les dire, et elles ...http://www.islam-informations.net/invocations/
 • BURIMI.net - Faqe e Motrave Muslimane Shqiptare

  BURIMI.net - Faqe e Motrave Muslimane Shqiptare

  Ne Emer te Allahut, Meshiruesit, Meshireberesit. Dhikri (përmendja e Allahut) Dua nga Kurani i Shenjte. Allahu (subhanehu ue teala) thotë në Kur'an:http://www.burimi.net/vlera_dhikrit.htm
 • Dhikri i Mëngjesit - ISLAMI SOT – Portali ISLAM, në ...

  Dhikri i Mëngjesit - ISLAMI SOT – Portali ISLAM, në ...

  “”dhikri i mËngjesit (sabahut)”” اَلْحَمْدُ ِللهِ وَحْدَهُ، وَالصَّلاَةُ وَالسَّلاَمُ عَلَى مَنْ ...http://islamisot.com/dhikri-i-mengjesit/
 • Dhikri pas namazit, 33 here SubhanAllah, 33 here ...

  Dhikri pas namazit, 33 here SubhanAllah, 33 here ...

  Dhikri pas perfundimit te farzit te cdo namazi "Estagfirullah" 3 herë all-llahume entes-selamu ve minkes-selamu tebarekte ja dhel xhelali vel-ikramhttp://forumi.kurandhesunet.net/pyetje-pergjigje(33)/dhikri-pas-namazit-33-here-subhanallah-33-here-elhamdulilah-33-here-allahu-ekber(3354).html
 • Çka është dhikri ? ~ Rapitful Shqip

  Çka është dhikri ? ~ Rapitful Shqip

  Takvimi 2014 - Kohet e faljes se namazit; Autoshkolla test - Pyetje me përgjigje për patent shofer; Autoshkolla Testi B; Komentimi i enderrave; Autoshkolla - Pytje ...http://rapitful.blogspot.com/2012/07/cka-eshte-dhikri.html
 • Duaja qe duhet te thuhet ne mengjes dhe mbremje - YouTube

  Duaja qe duhet te thuhet ne mengjes dhe mbremje - YouTube

  22:04 Dhikri i mbrëmjes by shoqata parimi 16,368 views; 1:00 Dy rekate Namaz nate që falen me cilat lutje duhet të falen? by Pyetje Përgjigje 41,329 viewshttp://www.youtube.com/watch?v=7Omc4G2keFQ
 • webfaqe per femra

  webfaqe per femra

  islame, emrat e Allahut, Fikh, Muslimanja, Kur'an, veshje islamehttp://pertymoter.net/

Advertising

pages :1

Advertising

Advertising

Advertise here