Findeen.com

Advertising

 • Harta e Kosoves - Harta te ndryshme te Kosoves
  Harta e Kosoves - Shkarko Harten Fizike, Politike dhe Rrugore te Kosoves. Map of Kosovohttp://www.zbavitje.com/harta/harta-e-kosoves/
 • HARTA ARKEOLOGJIKE E KOSOVES I | Vesel Hoxhaj - …

  HARTA ARKEOLOGJIKE E KOSOVES I | Vesel Hoxhaj - …

  Academia.edu is a platform for academics to share research papers.http://www.academia.edu/5230107/HARTA_ARKEOLOGJIKE_E_KOSOVES_I
 • Harta e Faqes - Republika e Kosovës - Zyra e Kryeministrit

  Harta e Faqes - Republika e Kosovës - Zyra e Kryeministrit

  Dokumentet Aktuale PROGRAMI LEGJISLATIV PËR VITIN 2014 ANALIZË E RISHIKIMIT STRATEGJIK TË SEKTORT TË SIGURISË SË REPUBLIKËS SË KOSOVËS Plani i …http://www.kryeministri-ks.net/?page=1,3
 • Republika e Kosovës - Kuvendi - Ligjet

  Republika e Kosovës - Kuvendi - Ligjet

  2014/04-L-274 Shpalo (PDF) Ligji për ratifikimin e Marrëveshjes ndërkombëtare në mes të Republikës së Kosovës dhe Bashkimit Evropian mbi Misionin e BE për ...http://www.assembly-kosova.org/?cid=1,122
 • Republika e Kosovës - Kuvendi - Ballina

  Republika e Kosovës - Kuvendi - Ballina

  Puna e organit legjislativ të Kosovës , informata për punën e deputetëve në seanca plenare, për ligjet në procedurë, për ligjet e miratuara etj.http://assembly-kosova.org/
 • Republika e Kosovës - Fillimi

  Republika e Kosovës - Fillimi

  Shtetet që e kanë njohur Republikën e Kosovështtp://www.rks-gov.net/sq-AL/Republika/Pages/default.aspx
 • Harta të Kosovës dhe të Shtetëve tjera në Ballkan

  Harta të Kosovës dhe të Shtetëve tjera në Ballkan

  Harta të Kosovës dhe të Shtetëve tjera në Ballkan - Kosova, Mazedonien, Albanien, Jugoslawien und Balkan Map Collection.http://kosova.org/post/Harta-te-Kosoves-dhe-te-Shteteve-tjera-ne-Ballkan
 • Harta e Kosove, harta e Kosove nga Google,qytete te Kosove

  Harta e Kosove, harta e Kosove nga Google,qytete te Kosove

  Na ndiqni. Albania Holidays eshte anetar i: World of DMC; Internationaler Bustouristik Verband; Albanian Tourism Association; Per te pare te gjitha certifikatat ...http://www.balkan-hotel.com/sq/harta-e-kosoves
 • Republika e Kosovës - Kuvendi - Ligjet sipas emrit

  Republika e Kosovës - Kuvendi - Ligjet sipas emrit

  2011/04-L-082 Shpalo (PDF) Kodi penal i Republikës së Kosovës. Vërejtje: Shpallur me Vendim të Kuvendit të Republikës së Kosovës, nr. 04-V-399, datë 22 ...http://www.kuvendikosoves.org/?cid=1,191,914
 • Banka Qendrore e Republikës së Kosovës

  Banka Qendrore e Republikës së Kosovës

  Mirë se vini. Banka Qendrore e Republikës së Kosovës është një institucion publik i pavarur dhe objektivi parësor i saj është nxitja dhe ruajtja e një ...http://www.bqk-kos.org/
 • Kushtetuta e Kosovës

  Kushtetuta e Kosovës

  Në fokus Letër nga Kryesuesi i Komisionit Kushtetues Shkarko. Komisioni Kushtetues i Republikës së Kosovës ka përfunduar punën e tij dhe ka miratuar në ...http://www.kushtetutakosoves.info/
 • Kabineti i Kryeministrit - Republika e Kosovës - Zyra e ...

  Kabineti i Kryeministrit - Republika e Kosovës - Zyra e ...

  Dokumentet Aktuale PROGRAMI LEGJISLATIV PËR VITIN 2014 ANALIZË E RISHIKIMIT STRATEGJIK TË SEKTORT TË SIGURISË SË REPUBLIKËS SË KOSOVËS Plani i …http://www.kryeministri-ks.net/?page=1,41
 • Akademia e Kosovës për Siguri Publike

  Akademia e Kosovës për Siguri Publike

  njoftim pËr zgjatjen e afatit pËr pranimin e aplikacioneve konkurs pËr regjistrimin e studentËve nË vitin e parË tË studimeve, pËr vitin akademik 2014 - 2015 ...http://aksp.rks-gov.net/?page=1,27

Advertising

pages :1

Advertising

Advertising

Advertise here