Findeen.com

Advertising

 • KEK-Korporata Energjetike e Kosovës

  KEK-Korporata Energjetike e Kosovës

  Korporata Energjetike e Kosovës sh.a. (KEK sh.a.) është ndërmarrja e vetme energjetike në Republikën e Kosovës. Ajo është e integruar vertikalisht dhe ...http://www.kek-energy.com/
 • Requalification du contrat de travail à durée ...

  Requalification du contrat de travail à durée ...

  Requalification du contrat de travail à durée déterminée en contrat à durée indéterminée pour transmission tardive du contrat au salariéhttp://nemocensetur.blog.lemonde.fr/2006/12/14/requalification-du-contrat-de-travail-a-duree-determinee-en-contrat-a-duree-indeterminee-pour-transmission-tardive-du-contrat-au-salarie/
 • Trupa Ekzekutive e Inspektoriatit të Punës

  Trupa Ekzekutive e Inspektoriatit të Punës

  Trupa Ekzekutive e Inspektoratit te Punës Trupa Ekzekutive e Inspektoratit të Punës është i themeluar prej Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, në ...http://mpms.rks-gov.net/sq-al/departmentet/trupaekzekutiveeinspektoriatittëpunës.aspx
 • Mirësevini ne ueb faqen zyrtare te Ministrisë së Punës ...

  Mirësevini ne ueb faqen zyrtare te Ministrisë së Punës ...

  Përurohen 30 shtëpi në Lagjen e Dëshmorëve dhe fillon ndërtimi i 20 të tjerave në Podujevë Zv/ministri i Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, z.http://mpms.rks-gov.net/
 • :: Gazetazyrtare.com :: - LIGJI NR.03/L-136 PËR DHËNIEN ...

  :: Gazetazyrtare.com :: - LIGJI NR.03/L-136 PËR DHËNIEN ...

  1. Leja e punës anulohet nga organi kompetent nëse: 1.1. është lëshuar në bazë të të dhënave të pavërtetuara për punëtorin apo punëdhënësin;http://www.gazetazyrtare.com/e-gov/index.php?option=com_content&task=view&id=388&Itemid=28
 • Ethique animale.com | Pour une éthique animale

  Ethique animale.com | Pour une éthique animale

  Réflexions philosophiques sur les fondements d'une éthique animale et la légitimité d'une éthique du vivant.http://www.ethiqueanimale.com/
 • KOSTT

  KOSTT

  Standardet e Sigurisë së Operimit; Standardet e Sigurisë të Sistemit të Transmisionit dhe Planifikimit; Indikatorët e Performancës Teknikehttp://www.kostt.com/website/
 • Avokatura Bazelit Argovit Zugit Bern Cyrihut avokatëve ...

  Avokatura Bazelit Argovit Zugit Bern Cyrihut avokatëve ...

  Partnerët e "Advokatur & Rechtsberatung TRIAS" janë: Lic. Iur. Roman M. Hänggi, përfaqësues ligjor. Gjatë veprimtarisë së gjatë të tij ...http://www.advokatur-trias.ch/summary/albanian.php
 • Komentet e juaja - TRIBUNA

  Komentet e juaja - TRIBUNA

  Tribuna Shqiptare, e vetmja gazete shqip qe botohet ne Greqi.http://www.tribuna-news.com/mat.php?idm=4170
 • Kush jemi dhe shërbimet që ofrojmë? | Vela HR Consulting

  Kush jemi dhe shërbimet që ofrojmë? | Vela HR Consulting

  Vela H. R. Consulting® është e angazhuar për të gjetur njerëz të talentuar, me dëshirë dhe përkushtim të madh që të punojnë për ”Klientët e saj ...http://www.velaconsulting.al/

Advertising

pages :1

Advertising

Advertising

Advertise here