Findeen.com

Advertising

 • Shkrime për fëmijë dhe të rinjë - Zeri Islam.com
  Kënga është zbavitje që i qetëson shpirtrat, i gëzon zemrat dhe i kënaq veshët. Islami e lejon këngën që nuk përmban në vete fjalë të turpshme, dëm e ...http://www.zeriislam.com/category.php?cat_id=femijet
 • Shkrime Aktuale - Zeri Islam.com

  Shkrime Aktuale - Zeri Islam.com

  Halloweeni, qe në fakt ka infektuar të ashtuquajturat shoqëri postmoderne, është risjellja e të shkuarës historike të atyre vendeve në formatin ku legjenda ...http://www.zeriislam.com/category.php?cat_id=shkrime-aktuale
 • Vështrime | Opinione | Shkrime - KOHA.net | Koha Ditore ...

  Vështrime | Opinione | Shkrime - KOHA.net | Koha Ditore ...

  Politika, ekonomia, kultura e sporti vijnë më së shpejti te ju nëpërmjet portalit koha.net. Çdo klik një ecje me kohën!http://koha.net/?id=26
 • Sëmundjet | Mjeksia Islame

  Sëmundjet | Mjeksia Islame

  Kjo bimë vret 98 për qind të qelizave të kancerit për 16 orë?! February 14, 2015 / By M.I. Artemisia annua L. (pelini embel) Sipas hulumtimeve që janë ...http://mjeksiaislame.com/category/semundjet/
 • Kuptoni ëndrrat tuaja - dormeo-ks.com

  Kuptoni ëndrrat tuaja - dormeo-ks.com

  Disa psikolog thonë që ëndrrat i bashkojnë qenjet njerëzore.http://www.dormeo-ks.com/shkrime-dormeo/shendeti/kuptoni-endrrat-tuaja.htm
 • Hithra dhe dobitë shëndetsore | Mjeksia Islame

  Hithra dhe dobitë shëndetsore | Mjeksia Islame

  Janë bime gjethore qe kane rendësi te madhe si ne mjekësinë popullore ashtu edhe ne atë shkencore. Në mjekësinë popullore hithra njihet si mbretëresha e ...http://mjeksiaislame.com/hithra-dhe-dobite-shendetsore/
 • SHERIMI ME KURAN I SEMUNDJEVE PSIKO-SOMATIKE - Xhemail ...

  SHERIMI ME KURAN I SEMUNDJEVE PSIKO-SOMATIKE - Xhemail ...

  xhemail Çupi; kujtim mirzo; fisnik Çela; ziber lata; te tjeret; letËr deri tek e pa mbuluara; si reagonte profeti muhamed ndaj kritikave? konflikti aktual mË i ...http://vizionidibranislam.jimdo.com/shkrime-islame/te-tjeret/sherimi-me-kuran-i-semundjeve-psiko-somatike/
 • Sistemi i sigurimeve shoqërore në Kosovë - Fillmi

  Sistemi i sigurimeve shoqërore në Kosovë - Fillmi

  Për tu ndërlidhur me këtë, nëse e shqyrtojmë sistemin e sigurimeve shoqërore në Kosovë, qoftë nga prizma historike apo ajo kualitative, do të vijmë në ...http://www.fsshk.eu/new/index.php?option=com_content&view=article&id=65:sistemi-i-sigurimeve-shoqerore-ne-kosove&catid=10:shkrime-profesionale&Itemid=18
 • Pse femrat nuk i kuptojnë mashkujt? - dormeo-ks.com

  Pse femrat nuk i kuptojnë mashkujt? - dormeo-ks.com

  Mashkujt bëjnë 1 milion gjëra që femrat thjesht nuk i kuptojnë. Shprehija e tyre për të qenë në kompjuter gjatë gjithë kohës apo shprehija e mbajtjës së ...http://www.dormeo-ks.com/shkrime-dormeo/lidhje_personale/pse-femrat-nuk-i-kuptojne-mashkujt.htm
 • Musa Lamallari, Shkup, London, SHKUPI, Libra, Ilahije ...

  Musa Lamallari, Shkup, London, SHKUPI, Libra, Ilahije ...

  Opinione, Reagime, Analiza, shkrime Fetare dhe Politike ne portalin e Musa Lamallarithttp://www.musalamallari.com/index.html
 • Ese shqip me tema te ndryshme | rapitful rapitfuli ...

  Ese shqip me tema te ndryshme | rapitful rapitfuli ...

  Ketu mund te gjeni ese per pranveren,ese per 7 marsin,ese per 17 shkurtin,28 nentorin,nenen,ese per vjeshten,ese per kohen,ese per dimrin etj.http://www.academia.edu/3080442/Ese_shqip_me_tema_te_ndryshme
 • Ministria e Punëve të Jashtme

  Ministria e Punëve të Jashtme

  "Zhvillohet në Tiranë takimi i Ministrave të Punëve të Jashtme të vendeve pjesëmarrëse të SEECP-së"; "Ministri Bushati zhvillon takime dypalëshe në ...http://www.mfa.gov.al/
 • ForumiVirtual.Net

  ForumiVirtual.Net

  Vendi i duhur për të gjithë shqiptarët anembanë. Diskutime të ndryshme rreth shoqerisë dhe tema të tjera.http://www.forumivirtual.com/
 • Hutbe - Islam Gjakova.net

  Hutbe - Islam Gjakova.net

  Falënderimet, adhurimet, madhërimet janë vetëm për Allahun xh.sh. Sunduesin e gjithë botrave, vetëm Atë e adhurojmë dhe vetëm prej Tij falje dhe ndihmë ...http://www.islamgjakova.net/category.php?cat_id=hutbe
 • Soni Malaj - Me te jeton, 25 Mars 2014 - Top Fest 11 - Top ...

  Soni Malaj - Me te jeton, 25 Mars 2014 - Top Fest 11 - Top ...

  Soni Malaj - Me te jeton, 25 Mars 2014 - Top Fest 11 - Top Channel Albaniahttp://www.youtube.com/watch?v=xjiK0y5tAa0

Advertising

pages :1

Advertising

Advertising

Advertise here

We support